Centru de date

S&T Romania oferă o gamă completă de soluții de infrastructură pentru centre de date, inclusiv Servere, Sisteme de stocare, Networking și soluții de virtualizare.
Prin utilizarea de produse provenite de la producători recunoscuți, precum HP, Cisco, EMC, Vmware, Citrix, Microsoft, echipa noastră de implementare poate livra o soluție completă, integrată și consolidată de tip centru de date.
Soluțiile consolidate de tip Datacenter oferă clienților întreaga infrastructură necesară desfășurării aplicațiilor de afaceri, analizei datelor, virtualizării desktop sau soluțiilor cloud cu scalabilitate superioară, management simplificat și operațiuni eficientizate.
Soluțiile de Back-up și Recuperare reprezintă un element cheie în fiecare Centru de date, ca și în portofoliul S&T; echipele noastre vă pot furniza produsele și aplicațiile necesare de Backup și Arhivare, asigurând protecția datelor clientului și conformitatea cu legislația în vigoare pentru Arhivarea datelor.
În plus, S&T Romania vă poate proteja afacerea prin furnizarea soluțiilor necesare de Disaster Recovery/Business Continuity, de la faza de analiză și proiectare la faza de implementare completă și suport, pentru centre de date locale, la distanță sau în cloud.