Sistem de Management Integrat

S&T România este conştientă de faptul că singura cale spre progres este calitatea. De aceea, acordăm o atenţie deosebită calităţii, răspunzând şi depăşind solicitările clienţilor, oferindu-le produse de calitate superioară, achiziţionate de la producători IT de renume, precum şi servicii profesioniste.
Sistemul de calitate este în S&T nu numai o metodă sau o procedură, este o atitudine și un mod de gândire. Obiectivul principal urmărit de S&T în domeniul calității este îmbunătățirea calității soluțiilor sale IT pentru asigurarea satisfacției clienților. Este evident că acest obiectiv poate fi atins numai dacă fiecare membru al echipei își va îmbunătăți în permanență cunoștințele și își va completa lista de certificări. S&T își încurajează și susține membrii echipei în obținerea de certificări de nivel superior pentru a fi capabili să ofere cele mai bune soluții și servicii.

"Vom imbunatăți continuu modul în care lucrăm pentru a fi siguri că sistemele și serviciile pe care le oferim clienților sunt cele mai bune" - aceasta este misiunea organizației noastre.

Succesul activității noastre se datorează valorilor pe care le promovăm:

  • S&T Romania este un partener predictibil si sigur pentru clienti si angajati
  • Personalul S&T Romania si-a propus sa depaseasca asteptarile clientilor in privinta calitatii si a vitezei de raspuns
  • Echipa de conducere si personalul S&T Romania participa la succesul companiei prin intermediul unui important sistem de recompense

Principalul element ce stă la baza abilității S&T România de a oferi cele mai adecvate soluții și servicii IT constă în calitatea sistemului de management implementat în cadrul companiei, S&T România fiind una dintre primele companii românești certificate ISO 9001: 2000 standard pentru managementul calității.

S&T România este înscrisă în :
- Registrul Producătorilor de Echipamente Electrice și Electronice al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, cu nr. RO - 2009 - 05 - EEE 0094 II
- Registrul Producătorilor de Baterii și Acumulatori al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului cu nr. RO - 2009 - 08 - B&A - 0030

Ca rezultat al eforturilor continue de obținere a excelenței manageriale și competiționale prin managementul calității, S&T România a primit în decembrie 2003 distincția “J.M. Juran Romanian Quality Award” pentru excelență în managementul calității.
Declaraţiile Managementului S&T România
Citiţi Declaraţiile Managementului S&T România privind


“J.M. Juran Romanian Quality Award” pentru Excelenţă în Managementul Calităţii
S&T România şi Protecţia mediului înconjurător
Impactul distructiv al activităţilor antropice nu mai poate fi ignorat şi toate activităţile umane – de la industrie până la activităţile casnice – trebuie să-şi impună un comportament prietenos faţă de mediu.

Citiţi aici despre modul în care S&T România cultivă atât responsabilitatea faţă de client cât şi responsabilitatea socială şi faţă de mediul înconjurător.