Sistem de Management Integrat

S&T România este una dintre primele companii românești certificate ISO 9001:2000 si, ca rezultat al eforturilor continue de obținere a excelenței manageriale și competiționale, a obtinut distincția “J.M. Juran Romanian Quality Award” pentru Excelență în Managementul Calității, in Decembrie 2003.
Fiind conștienți de importanța calității serviciilor noastre, a sănătății şi securității ocupaționale a angajaților nostri, de respectul pentru mediu, precum şi de valoarea informațiilor ca resurse pentru dezvoltarea durabilă a organizației, şi luând în considerare impactul activităților noastre, managementul S&T România se angajează să furnizeze resursele umane, financiare şi infrastructura tehnică necesare pentru implementarea acțiunilor strategice în scopul îndeplinirii obiectivelor stabilite şi revizuite în cadrul Sistemului de Management Integrat (SMI)..

Obiectul principal al S&T Romania in domeniul Sistemului de Management Integrat este mentinerea si imbunatatirea continua, în conformitate cu cerințele standardelor de referință:

• ISO 9001:2008, Sistem de Managementul Calitatii, certificat de TUV Thuringen si SRAC;
• ISO 14001:2004, Sistem de Managementul Mediului, certificat de TUV Thuringen;
• OHSAS 18001:2007, Sistem de Managementul Sanatatii si Securitatii Ocupationale, certificat de SRAC;
• ISO/IEC 27001:2013, Sistem de Managementul Securitatii Informatiei, certificat de SRAC.

Vezi Declaratia de Politica in domeniul SMI

Vezi Certificarile obtinute in domeniul SMI


De asemenea, compania noastra are implementat si mentine Sistemul de Managementul Serviciilor, certificat de Bureau Veritas, conform ISO/IEC 20000-1:2011, care atesta ca Sistemul de Management al serviciilor IT asigura furnizarea de servicii destinate clientilor interni si externi, precum si furnizare de servicii de IT outsourcing si servicii de IT suport tehnic destinate clientilor externi, asa cum sunt definite in catalogul de servicii.

S&T România este înscrisă în :

• Registrul de punere pe piata a Echipamentelor Electrice și Electronice:
Nr. inregistrare emis de catre Agentia Nationala de Protectie a Mediului (valabil pana la data de 06 iulie 2015) RO – 2012 – 07 – EEE – 0094 – III
• Registrul Producătorilor de Baterii și Acumulatori:
Nr. inregistrare emis de catre Agentia Nationala de Protectie a Mediului (valabil pana la data de 28 februarie 2015) RO – 2009 – 08 – B&A – 0030
S&T România şi Protecţia mediului înconjurător
Impactul distructiv al activităţilor antropice nu mai poate fi ignorat şi toate activităţile umane – de la industrie până la activităţile casnice – trebuie să-şi impună un comportament prietenos faţă de mediu.

Citiţi aici despre modul în care S&T România cultivă atât responsabilitatea faţă de client cât şi responsabilitatea socială şi faţă de mediul înconjurător.